GÜNDEM

GAZETEMİZİN 4. YAYIM YILI KUTLANDI

Batman Sonsöz Gazetesi, her yıl Ramazan Ayında düzenlediği geleneksel iftar programını, bu yıl 2 Haziran kuruluş yıldönümü etkinliği ile birleştirerek önemli bir programa ev sahipliği yaptı.

GAZETEMİZİN 4. YAYIM YILI KUTLANDI
04-06-2017 21:40
Google News

ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI

Batman Real konak Hotel’de düzenlenen iftar ve kuruluş yıldönümü etkinliğine Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Sefa Özdemir, Mardin’den Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mehmet Çelik, Siirt Gaçeüeciler Derneği Başkanı Atilla Durak, Urfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak, Medya İş Sendika Bölge Temsilcisi Sezai Ballı, Karar Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Ali İzmir, Batman Basın İlan Kurumu Müdürlüğünden Hasan Kutay, Belediye Basın Müdürü Salih Ay, Milli Eğitim Basın Müdürü Mansur Gülmez ile Batman Sonsöz Gazetesinin yazar ve çalışan kadrosu katıldı.

GAZETENİN ÖNCEKİ YILLARDA ÇIKMIŞ NÜSHALARI SERGİLENDİ

Etkinlik nedeniyle otelin lobisine kurulan stantlarda, Sonsöz’ün farklı yıllarda çıkmış gazetelerinin nüshaları sergilendi. Gazetenin ilk sayısı ve 4 yıllık süre zarfında yayımlanmış nüshalarının sergilendiği stant, ilgiyle incelendi.

İFTAR YEMEĞİNDE DAYANIŞMA MESAJI VERDİLER

Standı gezen davetliler, iftar yemeği için otelin restoranında bir araya geldi. Gazete Sahibi Ercan Atay tarafından ağırlanan davetliler, iftar yemeğinde dayanışma mesajları verdi.

SİNEVİZYON GÖSTERİSİ İZLETİLDİ

İftar yemeğinin ardından otelin konferans salonuna geçen davetliler, gazetenin çalışanları tarafından hazırlanan video-klipi izledi. Gazetenin çalışma ofisi, yazar kadrosu ve hazırladığı özel sayfaların yer aldığı video-klip, ilgiyle izlendi.

PASTA KESİMİ YAPILDI

Slayt gösteriminin ardından Batman Sonsöz Gazetesinin 4. yayım yılı nedeniyle hazırlanan pastanın kesimi yapıldı. Üzerinde gazetenin yaza ve çalışanlarına ait fotoğrafların yer aldığı pasta, davetlilere ikram edildi.

PLAKET TAKDİMİ

Etkinliğe ev sahipliği yapan Real Konak Hotel Yöneticisi Hüseyin Aslan’a, Gazete Sahibi Ercan Atay tarafından teşekkür plaketi verilidi. Aslan, Batman Sonsöz Gazetesini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

DAVİD PEOPLE’DEN JEST

Cafe sektöründe dünya markası olan David People, hazırladığı özel meyve tabağı ile Batman Sonsöz Gazetesinin 4. yılını kutladı. Gazete Sahibi Ercan Atay, jestlerinden dolayı Cafe İşletmecisi Abdarruhman Atece’ye teşekkür etti.

GÜCÜMÜZÜ, BİRLİKTELİĞİMİZDEN ALIYORUZ

Batman Sonsöz Gazetesi Sahibi Ercan Atay, kendilerini bu mutlu günde yalnız bırakmayanlara teşekkür ederek “Yaptığı haberlerle 4 yıldır Batman ve ülke gündemine yön veren Sonsöz Gazetesi gücünü okurlarından, dinamik yazar kadrosundan ve genç personel kadrosundan almaktadır. Bu birliktelikle gündeme yön vermeye, ilkeli ve tarafsız habercilik yapmaya devam edeceğiz” dedi. (Yusuf Kavak)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete