TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Gaziantep Ticaret Borsası Mart ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Mart ayı olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Gaziantep Ticaret Borsası Mart ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi
23-03-2024 01:50
22-03-2024 16:51
Google News

GTB'den yapılan açıklamaya göre, meclis toplantısında borsanın Mart ayı faaliyetleri, hububat ve bakliyat ekim alanlarındaki bitki gelişimi, yağış miktarları, hasatta yeni sezon beklentileri ile üye talep ve önerileriyle ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantının açılışında konuşan GTB Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek seçimin ardından Türkiye’nin uzun süre seçimsiz bir koridora gireceğini, iş dünyası olarak beklentilerinin bu konjonktürde ekonomiye daha fazla odaklanılması olduğunu ifade etti.

Türkiye’nin her zamankinden çok daha fazla çalışmaya ve üretmeye ihtiyacı olduğunu kaydeden Tiryakioğlu, "İş dünyası olarak ülkemizi ve çalışma hayatını en iyi noktaya taşımak için elimizden gelen tüm katkıyı vermeye kararlılıkla devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

GTB Başkanı Mehmet Akıncı da borsanın faaliyetleri ve devam eden projeleri hakkında meclis üyelerine bilgilendirmelerde bulundu. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete