SİYASET

“GECE GÜNDÜZ HİZMET İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

HDP Batman Belediye Eş Başkan Adayı Sabri Özdemir, adaylığının açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından Batman Kamuoyuna seslendi.

“GECE GÜNDÜZ HİZMET İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
11-01-2019 17:42
Google News

 

ANTİ DEMOKRATİK ŞEKİLDE YERİMİZE KAYYUM ATANDI

Belediye Eş Başkan Adayları Sabri Özdemir ve Songül Korkmaz’ın imzasını taşıyan açıklamada “2014 yerel seçimlerde demokratik bir şekilde yapılan temayül ön seçim yoklamasında partimizin Belediye Eşbaşkanı olarak aday gösterilmiş, seçimde onurlu Batman Halkının büyük teveccühü ve desteğiyle Batman Belediye Eşbaşkanı olarak görevlendirilmiştik. Bu süre zarfında elimizden geldiğince halkımızı karar süreçlerine katmaya çalışarak hizmet üretmeye, ilimizin sorunlarını çözmeye çalıştık. Bunu hazmetmeyen siyasi iktidar, 15 Temmuz sözde FETÖ darbesini bahane ederek, halkın iradesini yok sayarak, antidemokratik bir şekilde bizleri görevden alarak, yerimize kayyumlar atadı. Yüzlerce memur, işçi de KHK’larla işten çıkarıldı. Bu alanda büyük bir hak gaspı yaşandı. AK Parti’nin asıl amacı, kendisi gibi düşünmeyenleri açlığa ve yoksulluğa mahkûm etmekti. Bizler, halkın seçilen siyasi temsilcileri olarak, yaşamın her alanında onurlu halkımızla birlikte olduk ve yaşanan antidemokratik uygulamalara karşı dik durmayı ilke edindik” dedi.

“HİZMET ETME VE ÜRETİM YAPMA SÖZÜ VERİYORUZ”,

Yine, 31 Martta yapılacak yerel yönetimler seçimleri için de sürecin hassasiyetini göz önünde bulundurarak aday adaylık başvurusunda bulunduklarını belirten Özdemir ve Korkmaz “Ön seçim ile tekrardan aday gösterildik. Partimiz emekçilerine, saygıdeğer Batman Halkına, çok değerli delegasyona teşekkür ediyoruz. Bundan böyle, partimize ve halkımıza verdiğimiz söz gereği, halkımızın değerlerine bağlı kalarak, gece gündüz demeden, hizmet için çalışacağız, üretme çabası içinde olacağız. Seçim gündemi dışında, resmi ideolojinin ret, inkar ve asimilasyon siyaseti karşısında, onurlu halkımızla el ele, kol kola olacağız, her ne pahasına olursa olsun, değerlerimize sahip çıkıp, koruyacağız” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete