GÜNDEM

GEÇİT, BÜRYANDA ÖNCÜ İSİM

Akyürek Mahallesi’nde faaliyet gösteren Geçit Büryan Salonu, lezzetli ikramlarıyla müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

GEÇİT, BÜRYANDA ÖNCÜ İSİM
31-03-2016 18:56
Google News

Uzun yıllardır Batman’da hizmet veren Geçit, büryanda öncü isim olma yolunda iddialı yerini koruyor. Ev ve işyerlerine de servis yaptıklarını söyleyen İşletmeci Yılmaz Kaçmaz “Kemikli, kemiksiz büryan çeşitlerimiz ve büryan suyu ile konuklarımıza hizmet veriyoruz. Büryanda öncü isim olarak, müşterilerimizden gördüğümüz takdir, bizi ziyadesi ile memnun ediyor. Kuyu tandırın buharında pişirilen lezzetli büryan yemeği ile Batmanlılara uzun yıllardır hizmet veriyoruz. 0488 213 61 42 ve 0532 333 19 08 no’lu hattan arayan müşterilerimizin ev veya işyerlerine de servis yapıyoruz” dedi.

“MÜŞTERİNİN GÜLER YÜZÜ YETİYOR”

Müşteri memnuniyeti için bütün çabayı gösterdiklerini söyleyen Şef Garson Burhan Özdemir, 4 yıldır Geçit’te hizmet veriyor. Salata çeşitleri, açık ve kapalı ayran ve çay ikramı ile hizmette sınır tanımadıklarını belirten Özdemir “Geçit olarak Batmanlılara en kaliteli hizmeti vermeye devam edeceğiz” dedi.

Geçit Büryan’da lezzetli büryan yemeği pişirilip ikrama sunulurken, Mehmet Çaylan, Murat Gül ve Emre Şeylan ise personeller ise müşterinin taleplerini karşılamak için salonda dört dönüyor. Çaylan, Gül ve Şeylan “Amacımız sadece lezzetli yemek ikramında bulunmak değil, aynı zamanda Batmanlılara kaliteli hizmetin kapılarını açmaktır” açıklamasını yapıyor. (Seyithan Çetin)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete