GÜNDEM

GEÇİT’TE BÜRYANLAR DAHA LEZZETLİ…

Büryanda markalaşma yoluna giden Geçit Büryan, lezzetli büryanı ve güler yüzlü personelleriyle Batmanlılara hizmet vermeye devam ediyor.

GEÇİT’TE BÜRYANLAR DAHA LEZZETLİ…
13-09-2015 19:38
Google News

Akyürek Mahallesi İstasyon Caddesi’nde bulunan 2 katlı mekânında hizmet veren Geçit Büryan, Batman’da en çok tercih edilen lokantalarından biri oldu. Güler yüzlü personellerle hizmette sınır tanımadıklarını belirten İşletme Sahibi Yılmaz Kaçmaz “Geçit Büryan olarak 1989 yılından bu yana Batmanlılara hizmet vermeye devam ediyoruz. Büryan yemeğini Batman’da bizden daha iyi pişiren bir lokanta olmadığı konusunda iddialıyız. Batmanlıların bizi bu kadar yoğun tercih etmesinin nedeni de budur. Lezzetli büryan yemeğimizi, yağlı ve yağsız ile sulu şekilde ikram edebiliyoruz. Yanında salata çeşitleriyle sofralara renk katıyoruz” dedi.

PAKET DE YAPIYORUZ

Gelen taleplere bağlı olarak paket servisi de yaptıklarını açıklayan Kaçmaz “Acelesi olan vatandaşlarımız ya da misafirleri için büryan yemeğini eve götürmek isteyen müşterilerimiz için paket servisi de yapıyoruz” dedi. Kaçmaz, 0488 213 61 42–214 32 42 numaralı hattan kendilerine ulaşılabileceğini söyledi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete