GÜNDEM

GELİN ARABASI DUVAR YAZILARI!

Gelin arabaları, moda haline gelen sıradışı yazılarla dikkat çekiyor. Batman’da evlenen çiftler, gelin arabalarına yazdırdıkları yazılarla kâh gülümsetiyor, kâh düşündürüyor.

GELİN ARABASI DUVAR YAZILARI!
23-08-2017 20:51
Google News

Batman’da düğün yaparak dünyaevine giren çiftler, gelin arabalarına yazdırdıkları ilginç ifadelerle yaratıcılıklarını konuşturuyor. Çılgınca yapılan evlilik tekliflerinden sonra sıra, davetiye seçimi ve gelin arabasına yazılacak ifadeleri bulmaya geliyor. Evlenecek çiftler, henüz hiçbir düğünde kullanılmamış ilginç tasarım ve görünümdeki davetiyeleri seçtikten sonra, gelin arabasının arkasına yazdıracakları ifadelerle dikkat çekme yarışına giriyor. Gelin arabalarına yazılan yazılar, ilginç anların yaşanmasında başrol oynuyor. 

HEM GÜLDÜRÜYOR HEM DÜŞÜNDÜRÜYORLAR

Gelin arabalarına yazılan yazılarla dikkatleri üzerine çeken çiftler, hem güldürüyor hem de düşündürüyor. Genç çiftler, “İçişleri Bakanı’nı aldım, hükümeti kurmaya gidiyorum”, “Ne mesafeler engel, ne darbe alırım seni OHAL’de” ve “De get rezil ol” yazılarıyla şaşkın bakışlar altında hayatlarının en önemli günlerinde şehir turu da atmayı ihmal etmiyor. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete