GÜNDEM

“GELİŞİM PROGRAMLARI” START ALDI

KOBİ Çalışan ve İşverenlerinin Küresel Ekonomideki değişimlere Uyum Yeteneğinin Arttırılması'(KUYAP) projesi kapsamında yürütülen “Gelişim Programları”nın ilk uygulaması Tümsiad’ın ev sahipliğinde başladı.

“GELİŞİM PROGRAMLARI” START ALDI
15-06-2014 18:26
Google News

Uluslararası ve ulusal uzmanlar tarafından uzun süreçli analizlere dayanılarak hazırlanan program, TOBB ve ÇSGB'nin destekleri ile KOBİ'lerin değişen küresel dinamiklere uyum yeteneğini arttırmayı planlıyor. Programda eğitmen Halit Mirahmetoğlu, “Değer Yaratma ve İşletme Değer Zinciri, Pazarlama Stratejisi ve Pazarlama Planı, Konumlandırma, Etkinlik ve Pazara Nüfus Etme, Ekonomik ve Finansal Kontrol Araçları, İnovasyon, Fiyatlandırma Teknikleri ve Maliyet Analizi, Organizasyon ve İnsan Kaynakları Yönetimi” konularında katılımcıları bilgilendirdi. Üç günlük programa katılan Tümsiad üyelerine sertifika verildi.

“EĞİTİM VERİMLİ GEÇTİ”

Programla ilgili açıklama yapan Tümsiad Başkanı Nezir Yeşilyurt “Türkiye’de toplam 15 ilde yürütülen projeye ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduk. Kuyap Koordinasyon Birimi tarafından Batman'da işverenler/üst düzey yetkililere yönelik yapılan eğitim programının verimli geçtiğine inanıyorum” dedi.  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete