Genç AŞKON, üç kurumun temsilcilerini ağırladı

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Gençlik Kurulu (Genç Askon) Batman Şubesi, şehrin ekonomik dinamiklerini güçlendirmek amacıyla önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Şehrin önde gelen kamu kurumları olan SGK, İŞKUR ve KOSGEB il temsilcileriyle düzenlenen kahvaltı programında, genç girişimcilerle kamu yetkilileri bir araya geldi.

Genç AŞKON, üç kurumun temsilcilerini ağırladı

GENÇLERE DESTEKLER HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Etkinlikte konuşan Genç Askon Batman Şube Başkanı Bilal Çağlayan, gençlerin kamu desteklerinden daha verimli faydalanabilmesi için bu tür toplantıların kritik rol oynadığını ifade ederek “Batman’ın kalkınmasında gençlerin daha fazla söz sahibi olmasını istiyoruz. Bu amaçla girişimciliği teşvik edecek, kamu-kurum iş birliğini pekiştirecek adımlar atmaya devam edeceğiz” dedi.

Programa katılan SGK İl Müdürü Naif Gümüş, İŞKUR İl Müdürü Kaya İlhan Çetinkaya ve KOSGEB Uzmanı Umut Erdoğan da kurumların sunduğu teşvik ve destek programları hakkında genç girişimcilere bilgi verdi. Kurum temsilcileri, GENÇASKON üyelerinin projelerine açık olduklarını ve gençlerle daha güçlü bir iletişim kurmak istediklerini belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ