GÜNDEM

GENÇ BANK GÖNÜLLÜLERİ BİR ARAYA GELDİ

-Toplum Gönüllüleri Vakfının Genç Bank Batman ekibi motivasyon etkinliğinde gönüllülerle bir araya geldi.

GENÇ BANK GÖNÜLLÜLERİ BİR ARAYA GELDİ
11-01-2016 19:51
Google News

Batman"da birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Genç Bank, bu sefer kendileri için düzenlemiş oldukları motivasyon etkinliğinde gönüllü destek ekibi ile beraber bir araya geldi.

2015 dönemiyle beraber 29 Sosyal sorumluluk projesi ile dönemin stresini ve yorgunluğunu eğlenerek doyasıya tadını çıkaran gönüllüler yoğun bir dönem yaşadıklarını dile getirdi.

Yerelde, çevre köy ve beldelerde her zaman iyilik peşinde koşmaya devam eden gençler. Batman"da 2016 yılında yeni ekiple gençlerin fikirlerini destekleyeceklerini ve  yereldeki sorunları dile getirmek için ve sosyal sorumluluk projelerine imza atmaya devam edeceklerini bildirdi.

Genç Bank gönüllüsü Yunus Yıldız,"Biz kendi yerelimizde hep iyilik peşinde koşan gençleriz. Batman gençlerinin aslında birçok şeyi başarabileceğini gösterip, kısıtlı bir bütçeyle gençlerin küçük ama bir o kadar da etkileyici fikirlerine destek olmaktır. 2015 yılı ile beraber Batman"da 29 sosyal sorumluluk projesi ile dönemi bitirdik. Bundan sonraki projelerimizde de Valilik ile Belediye’nin bize destek vermesini istiyoruz. Çünkü Biz çabalayan gençleriz ve Batman"ı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz.”diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
9 Mayıs 2024 e-gazete