GÜNDEM

GENÇ ÇİFTÇİLER, 30 BİN TL İLE DESTEKLENECEK

Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Destekleri Kapsamında Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ”in tanıtımına ilişkin Hasankeyf’te tanıtım toplantısı düzenlendi.

GENÇ ÇİFTÇİLER, 30 BİN TL İLE DESTEKLENECEK
17-04-2016 22:51
Google News

Toplantıda konuşan Hasankeyf Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Mehmet Şah Kaya, genç çiftçiye 30 bin TL hibe desteği öngören projeye ilişkin bilgi verdi.

BAŞVURU TARİHİ 12 MAYIS’TA SON

Projeye 18–40 yaş aralığındaki çiftçilerin başvuruda bulunabileceğini açıklayan Kaya “Başvurular 12 Mayıs’a kadar gencciftci.tarim.gov.tr adresinden yapılabilecek. Hayvansal üretime yönelik büyükbaş ve küçükbaş hayvancılık, arı ve arı ürünleri yetiştiriciliği, kanatlı ve ipekböceği yetiştiriciliği, proje kapsamındadır. Bitkisel üretime yönelik kapama meyve bahçesi tesisi projeleri, fide, fidan, iç ve dış mekân süs bitkisi yetiştiriciliği, kontrollü örtü altı yetiştiriciliği, kültür mantarı üretimi, yöresel ürünleri ile tıbbi ve aromatik bitki üretimi, işlenmesi proje kapsamındadır. Ayrıca depolama ve paketlemeye yönelik projeler de hibelerle desteklenecektir” dedi. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete