SPOR

Genç Dartçı Mahmut Demir, Büyük Başarılar Elde Ediyor!

17 yaşındaki Mahmut Demir, ağabeyinin desteğiyle dart sporuna başlayarak milli takıma yükseldi. Avrupa'da başarılı dereceler elde eden genç sporcu, hedefini dünya şampiyonası olarak belirledi.

Genç Dartçı Mahmut Demir, Büyük Başarılar Elde Ediyor!
04-04-2024 14:09
Google News

Şanlıurfa'nın genç yeteneklerinden biri olan 17 yaşındaki Mahmut Demir, yaklaşık 7 yıl önce ağabeyi İsmail Demir sayesinde dart sporuyla tanıştı.

Antrenör dayısı Halil Durmuş'un gözetiminde çalışmalarını sürdüren Mahmut, gittiği turnuvalarda önemli başarılar elde etti ve milli takıma seçilmeyi başardı. Avrupa'da ikincilik ve üçüncülük gibi başarılara imza atan genç sporcu, hedeflerini daha da yukarıya taşıyor.

Geçtiğimiz yıllarda Türkiye şampiyonalarında önemli dereceler elde eden Mahmut, dünya şampiyonasına katılarak ülkesine başarıyla hizmet etmeyi arzuluyor.

Antrenör Halil Durmuş, Mahmut'un ağabeyini geçerek başarılı bir sporcu haline geldiğini belirtirken, genç yeteneğin Profesyonel Dart Birliği'nde de yarışacak seviyeye geleceğine inandıklarını söyledi.

Mahmut Demir ise sporun hayatına olumlu etkiler yaptığını vurgulayarak, hedeflerinin dünya şampiyonasında ülkemizi başarıyla temsil etmek olduğunu ifade etti. Genç dartçının başarılı kariyeri, spor tutkunlarının ilgisini çekmeye devam ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30 Nisan 2024 e-gazete