SPOR

Genç Güreşçi Göçmen, Uluslararası Arenada Adını Duyuruyor

Genç güreşçi Muhammet Ali Göçmen, uluslararası turnuvalarda elde ettiği başarılarla dikkat çekiyor. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcusu, hedeflerini Avrupa ve dünya şampiyonlukları olarak belirledi.

Genç Güreşçi Göçmen, Uluslararası Arenada Adını Duyuruyor
03-03-2024 12:39
Google News

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcusu 19 yaşındaki Göçmen, ortaokulda beden eğitimi öğretmeninin yönlendirmesiyle İstanbul'da güreşe başladı. Azmi ve ailesinin de desteğiyle kendisini geliştiren Göçmen, katıldığı turnuvalarda çeşitli dereceler elde etti.

Geçen yıl ilk kez giydiği milli takım formasıyla Ürdün'de düzenlenen 20 Yaş Altı Dünya Güreş Şampiyonası'nda 72 kilogramda bronz madalya kazanan Göçmen, Hırvatistan'da gerçekleştirilen Zagreb Open 1. Ranking Serisi'nde de başarılı bir performans sergileyerek madalya elde etti. Göçmen, başarı çıtasını yükseltmek için antrenörü Zafer Başar gözetiminde çalışmalarını sürdürüyor.

Mart ayında Antalya'da yapılacak uluslararası turnuvalarda başarı elde etmeyi hedefleyen genç sporcu, daha sonraki hedeflerini Avrupa ve dünya şampiyonlukları olarak belirledi.

Muhammet Ali Göçmen, uluslararası başarıların sporcunun en büyük hayali olduğunu belirterek, Türk bayrağını göndere çektirme ve İstiklal Marşı'nı okutma hedefiyle çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete