SPOR

Genç Hentbolcu Karapınar, Milli Forma Hayalini Kuruyor

20 yaş altı milli takım oyuncusu Karapınar, milli formayı giymenin hayalini kuruyor ve antrenmanlarda başarı için çalışmalarını sürdürüyor.

Genç Hentbolcu Karapınar, Milli Forma Hayalini Kuruyor
23-02-2024 12:39
Google News

Aksaray Hentbol Erkekler Süper Lig ekibinden Spor Toto'nun kadrosunda yer alan 20 yaş altı milli takım oyuncusu Karapınar, ay-yıldızlı formayı giymenin hayalini kuruyor.

Aksaray Paralimpik Oyunları Hazırlık Merkezi'ndeki kampında antrenmanlarına devam eden Karapınar, takımının milli formaya ulaşmak için büyük emek harcadığını ve başarıya odaklandığını belirtti. Karapınar, takımın enerjisinin çok yüksek olduğunu ve hocalarının kendilerine büyük ilgi gösterdiğini ifade etti.

Takımın kondisyon ağırlıklı çalıştığını ve her şeyin yolunda gittiğini söyleyen genç sporcu, ağustos ayındaki Avrupa Şampiyonası için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına inandıklarını dile getirdi. Genç hentbolcu, takımın seviyesinin çok iyi olduğunu ve kendilerine güvendiklerini belirtirken, diğer gençlere hentbolu önerdi. Karapınar, hayalleri için çok çalıştığını ve emeklerinin karşılığını almayı umut ettiğini söyledi. Başarılarını artırmak için aralıksız çalışmalarına devam eden Karapınar, performansını her zaman en üst seviyede tutmaya çalıştığını ifade etti. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete