SPOR

Genç Kick Boksçu Berat'ın Hedefleri

16 yaşındaki Berat'ın kick bokstaki başarı hikayesi ve hedefleri

Genç Kick Boksçu Berat'ın Hedefleri
22-03-2024 13:39
Google News

Erzurum'da akrabasının yönlendirmesiyle kick boksa başlayan 16 yaşındaki lise öğrencisi Berat, antrenörleri Cebrail Gençoğlu ve Emre Şahin eşliğinde çalışmalarına devam ediyor. Berat, kariyeri boyunca kazandığı 30 madalya ile dikkat çekiyor.

2022'de düzenlenen Dünya Şampiyonası'nda ikinci olan genç sporcu, pes etmeden çalışmalarını sürdürerek geçen yıl Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazandı.

Haftanın 6 günü arkadaşlarıyla birlikte 4 saate yakın antrenman yaparak kendisini geliştiren Berat, şimdi İstanbul'da düzenlenecek Dünya Kupası için hazırlıklarını sürdürüyor.

Berat, kick boksa başlamadan önce tekvando ve karate gibi sporları tercih etmek istediğini ancak akrabasının yönlendirmesiyle bu spor dalına adım attığını belirtiyor. Berat, ailesinin ve antrenörlerinin desteğiyle hedeflerine doğru ilerlediğini ifade ediyor.

Gelecek hedefleri arasında dünya şampiyonluğu ve daha birçok Avrupa şampiyonluğu bulunan Berat, sporda başarılı olmanın yanı sıra mesleğini de bu alanda sürdürmek istediğini belirtiyor.

2 ay sonra İstanbul'da gerçekleşecek Dünya Kupası'nda başarılı olmayı hedefleyen genç sporcu, hocalarını örnek alarak kendisini daha da geliştirmek istiyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete