GÜNDEM

GENÇ KIZ 7 GÜNDÜR KAYIP!

Eczaneden ilaç almak için dışarı çıkan genç kızdan 7 gündür haber alınamıyor.

GENÇ KIZ 7 GÜNDÜR KAYIP!
22-04-2015 21:06
Google News

Pazaryeri Mahallesinde ikamet eden Hazal Ö. (18) 7 gün önce eczaneden ilaç almak için evden çıktı.

Genç kızdan 7 gündür haber alamayan ailesi, yetkililerden yardım istiyor. Epilepsi hastası olduğu belirtilen genç kızın sosyal medya hesaplarının yanı sıra cep telefonu da kullanmadığı ifade edildi.

Günlerdir ellerinde fotoğraflarla sokak sokak gezen kayıp Hazal’ın ablası Gurbet Ö. anne ve babasının bu durumdan dolayı çok üzüldüğünü dile getirdi.

Gurbet Ö., gerekli her yere müracaatlarının olduğunu belirtirken, kardeşinin bulunması için gece gündüz her yerde aradıklarını söyledi.

KIZ KARDEŞİM SARA HASTASI

Günlerdir kardeşinden haber alamadığını belirten Abla Gurbet Ö. “Kız kardeşim epilepsi (sara) hastası ve bir yerlerde kriz geçirmiş olmasından korkuyoruz. Ben kendi imkanlarımla kardeşimi arıyorum ancak bir sonuç alamıyorum. Gerekli tüm yerlere başvuruda bulundum ama bir sonuca varamadık. Tek isteğimiz kardeşimin bulunmasıdır” dedi.

 “BİZİM KORKUMUZ ÖZGECAN ASLAN GİBİ OLMASI”

Gurbet Ö., kardeşinin Mersin’de öldürülen Özgecan Aslan gibi olmasından korktuklarını dile getirerek, görenlerin kendilerine haber vermesini istedi. Gurbet, kardeşinin son olarak kırsal bir bölgede görüldüğü konusunda duyumlar aldığını da sözlerine ekledi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete