GÜNDEM

GENÇ MOTORS, HEMŞERİLERİNİ BEKLİYOR

1976 yılından bu yana İstanbul’da, Batmanlı Hemşerimiz tarafından hizmette olan Genç Motors, Batmanlı Hemşerilerini bekliyor.

GENÇ MOTORS, HEMŞERİLERİNİ BEKLİYOR
02-10-2018 22:22
Google News

 

İstanbul’da Genç Motoros’un İşletmeciliğini yapan Otomotiv Mühendisi Çağrı Genç, kapılarının Batmanlı Hemşerilerine daima açık olduğunu söyledi. Genç Motors’un, Batman’ın Diyarbakır Caddesi üzerinde de şubesi bulunduğunu hatırlatan Başarılı İşletmeci Çağrı Genç “İstanbul’da ve Batman’da faaliyet gösteren Genç Motors, ilerleyen yıllarda Batman’ın Diyarbakır Caddesinde kurmuş olduğu Renault Batman Bayiliği ile kurumsal kimlik kazanmıştır. Yıllar içinde Batman ve civar illerde tanınır, güvenilir kimlikleriyle ün kazanmıştır” dedi.

İKİNCİ EL ARAÇLARA EKSPERTİZ GARANTİSİ VERİYORUZ

Otomotiv Mühendisliği Bölümde 4 yıl eğitim aldıktan sonra ailesi ile birlikte otomotiv sektöründe yer almaya başladığını belirten Genç “Uzun yıllardır bu sektörde hizmeti sürdürmenin gururunu yaşıyorum. Firma olarak müşterilerimize daima en güzel şeklinde hizmet etme arzusundayız. Firmamıza gelen müşteriyi, portföyümüze katmak, uzun yıllar kendilerine hizmet etmek, ileriki zamanlarda araba ihtiyaçları olduğunda ve çevrelerine bizi tavsiye etmeleri hususunda akla ilk gelecek firma olabilme gayesiyle çalışmalarımız devam ettiriyoruz. Satışını yapmış olduğumuz ikinci el araçlara ekspertiz garantisi veriyoruz. Satmış olduğumuz araçları müşterimizin talebi doğrultusunda o günün şartlarında değer kaybına uğramadan geri alımını ya da takasını yapıyoruz” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Nisan 2024 e-gazete