GÜNDEM

GENÇ TURİZMCİLERDEN 15 TEMMUZ JESTİ

Güneydoğu Anadolu Turizm Otelciler Birliği (GATOB) yönetim kurulu, aldığı kararla Batman’a yeni atanan amir ve memurlara gönderdikleri çiçekler yerine, çiçek bedelini 15 Temmuz demokrasi şehitleri için Başbakanlık tarafından açılan banka hesabına aktardı.

GENÇ TURİZMCİLERDEN 15 TEMMUZ JESTİ
15-02-2017 20:24
Google News

Kampanyaya verdikleri desteğin kurumlara örnek olması temennisinde bulunan Aslan, "15 Temmuz gecesi Peygamber ocağı olarak bildiğimiz askeri kışlarda gizlenmiş Fetullahçı Terör Örgütü mensupları, milletin paraları ile alınan uçaklarla, milletin meclisini bombalamış, İstanbul’daki köprüleri kapatmış, stratejik kurumları işgal etmeye çalışmıştı. Bu darbe girişimi sırasında 250'ye yakın şehit 2 bini aşkın gazimiz oldu.

Başbakanlık tarafından bu şehit ve gazilerimiz için yardım kampanyası başlatıldı. Batman'da yeni atanan kurum müdürlerine gönderdiğimiz çiçeklerin yerine, çiçek bedellerini onların adına Başbakanlık tarafından açılan yardım hesabına aktararak bu kampanyaya destek olma kararı aldık."

Bu kapsamda ilk ziyareti Batman Valisi Ahmet Deniz'e , ikinci ziyareti Batman Üniversitesi'ne atanan Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş'a, üçüncü ziyareti de İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kaplan’a yapılacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Nisan 2024 e-gazete