SPOR

GENÇ72’DEN TARAFTARA ATKI JESTİ!...

Genç 72 Taraftar Grubu pazar günü hayati önem taşıyan Ofspor karşılaşma öncesi taraftarlara yüzlerce Petrolspor Genç72 atkısı dağıtacak.

GENÇ72’DEN TARAFTARA ATKI JESTİ!...
09-03-2018 22:37
Google News

Emektar tribün liderlerinden Amigo Cihan ve Amigo Süleyman gazetemiz aracılığıyla yaptıkları açıklamada "Amacımız A Tribününe gelecek taraftarlarımızla birlikte görsel ve destek anlamında aynı renk ve ses olmak, takımımıza daha iyi destek vermek için böyle bir şey organize etmeyi düşündük." dediler

PALA CEZALI

Ara transfer döneminde transfer edilen ve geçen hafta 3-2 kaybettiğimiz Yeni Altındağ maçında fileleri 2 kez havalandıran forvet oyuncumuz Hüseyin Ali Pala kart cezalısı olduğu için zorlu Ofspor maçında takımda ki yerini alamayacak.

SEFA CAN MERAL DÜDÜK ÇALACAK

Pazar günü saat 14:30'da konuk edeceğimiz Ofspor karşılaşmasını İzmir Bölgesi C Klasman hakemlerinden Sefa Can Meral yönetecek. Genç hakem daha önce 3.lig'de yönettiği 7 karşılaşmada 40 kez sarı kartına 2 kez de kırmızı kartına başvurdu. Bu maçlardan ev sahipleri 4 defa galip ayrılırken 2 maç berabere sonuçlandı, 1 maçta ise deplasman ekipleri güldü.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete