GÜNDEM

GENÇLER, MADDE BAĞIMLILIĞINI KONUŞACAK

GENÇLER, MADDE BAĞIMLILIĞINI KONUŞACAK

GENÇLER, MADDE BAĞIMLILIĞINI KONUŞACAK
29-12-2014 18:49
Google News

İdeal Gençlik Topluluğu, kentte hızla artış gösteren uyuşturucu madde kullanımı ile ilgili bilgilendirme semineri düzenleyecek.

Bugün (Salı) 14.00–16.00 saatleri arasında Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Rektörlük konferans salonunda düzenlenecek olan seminere Yeşilay Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Yusuf Adıgüzel, konuşmacı olarak katılacak.

İdeal Gençlik Topluluğu Başkanı Servet Çetiz, etkinlikle ilgili yaptığı duyuruda “Çağımızın en büyük sorunlarından biri olan ve gençlik için büyük bir tehlike arz eden madde bağımlılığı ile ilgili İdeal gençlik olarak duyarsız kalamazdık. Bundan dolayı Batman Üniversitesi İdeal Gençlik Topluluğu olarak Genç Beyinler Ölmesin (Uyuşturucu-Bonzai) konulu konferans hazırladık” dedi.

KİŞİ NEDEN UYUŞTURUCU KULLANIR?

Çetiz, konferansta “Türkiye (bölgelere göre) ve dünyada uyuşturucu-bonzai? Kişi neden uyuşturucu maddeleri kullanma ihtiyacı hisseder? Madde bağımlılığına götüren sebepler. İnanç (Maneviyat)-Madde Bağımlılığı ilişkisi? Yakınlarımızı bundan korumak için bize düşen görev?” başlıkları altında sunumlar gerçekleştirileceğini belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?