SPOR

Gençlerbirliği Başkanı Sungur'dan Kulüp Hakkında Açıklamalar

Gençlerbirliği'nin yeni başkanı Sungur, kulüp hakkındaki planlarını ve hedeflerini paylaştı.

Gençlerbirliği Başkanı Sungur'dan Kulüp Hakkında Açıklamalar
08-03-2024 11:39
Google News

Gençlerbirliği'nin 100 yıllık geçmişine sahip kulübünün olağanüstü genel kurulunda başkanlığa seçilen Sungur, Anadolu Ajansı'na verdiği röportajda kulüp hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Sungur, çocukluk yıllarından bu yana Gençlerbirliği'ne olan sevgisinden bahsederek, "Taraftarlıktan gelen bir başkanım. " dedi.

Geçmişte yöneticilik yaptığını ve kulübe sürekli destek verdiğini belirten Sungur, kulübün maddi sorunlarını hızla çözmek için çalıştıklarını ifade etti.

Başkanlık görevine seçilmesinin ardından önceliklerinin kulüp personelinin alacaklarını ödemek olduğunu ve bu konuda adımlar attıklarını söyleyen Sungur, futbolcularla yapılan toplantıda motivasyonlarını artırmaya yönelik adımlar attıklarını belirtti.

Gençlerbirliği'nin futbol şubesine eski futbolcu Harun Erol'u getirdiklerini ve kendisine güvendiklerini dile getiren Sungur, takımın play-off hedefine ulaşacağına inandıklarını ifade etti.

Aktepe Stadı'nda oynanan son maçların mağduriyet yarattığını belirten Sungur, kulübün maçlarını tekrar Eryaman Stadı'nda oynamak istediklerini söyledi ve Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunduklarını açıkladı.

Son olarak Sungur, şirketleşme tartışmalarına da değinerek, şirketleşmenin kulübün değerine katkı sağlamayacağını ve bu konuda adım atmayacaklarını belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete