SPOR

GENÇLERİN İKİNCİ EVİ

Gençlik ve Spor Bakanlığınca Batman'da gençlerin bilgi ve becerilerinin gelişmesine katkı sunmak amacıyla kurulan 4 Gençlik Merkezinden bir yılda 16 bin birey yararlandı.

GENÇLERİN İKİNCİ EVİ
20-12-2020 14:11
Google News


Gençlik Merkezleri, bünyesinde barındırdığı bilişim salonu, müzik odası, kütüphane, kafeterya, çalışma salonları, konferans ve toplantı odası gibi alanlarda kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetlerle gençlere hizmet veriyor. Batman Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgar, Gençlik Merkezlerinde gençlere yönelik sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetlerin aralıksız sürdüğünü söyledi. 

GENÇLER, BECERİLERİNİ GELİŞTİRİYOR
Kentte gençlik ofisi ve 4 Gençlik Merkezi ile gençlere hizmet verdiklerini aktaran Rüzgar “Temel hedefimiz gençlerin boş zamanlarında kendilerini geliştirecek sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetler sunmaktır. Onları herhangi bir branşta eğitecek faaliyetler sunmak istiyoruz. Buraya gelen öğrenciler belli bir süre sonra ya bağlamayı ya gitar çalmayı öğrenecek ya da resim kursunda kendini geliştirecek veya sportif faaliyetlerle kariyerlerine katkı sunacak edinimler kazanacaklar. Gençlik merkezleri çeşitli aktivitelerin olduğu, gelip sıkılmadan vakit geçirebilecekleri alanlardır” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete