GÜNDEM

GENÇLİK, BAĞIMLILIKLA SAVAŞACAK

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, bağımlılıklarla etkin mücadelelerinin başlattıklarını belirtirken, 382 personeli eğitime aldıklarını söyledi.

GENÇLİK, BAĞIMLILIKLA SAVAŞACAK
12-10-2020 14:19
Google News


Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, merkez ve ilçelerde görev yapan tüm personellerine 3 gün süren bağımlılıklarla mücadele ve farkındalık eğitimlerini tamamladı. maske, sosyal mesafe ve temizlik kuralları kapsamında Seyit Bilal Erkek Yurdu Konferans Salonunda gerçekleşen eğitimler, Sağlık İl Müdürlüğüne bağlı Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığında Görevli Psikolog Ömer Işık ve Sosyal Çalışmacı Polat Yıldız tarafından verildi. Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Eğitim, Kültür ve Sosyal Faaliyetler Şubesi Müdür Vekili Celal Altun, merkez ve ilçelerle birlikte 382 personelin bağımlılıklarla mücadele ve farkındalık’ eğitiminden faydalandığını belirterek, devamının geleceğini ifade etti.

“BAĞIMLILIKLARLA MÜCADELEMİZ KIRMIZIÇİZGİMİZDİR”
Batman genelinde bağımlılıklarla mücadelede etkin rol almak için büyük çaba sarf edeceklerini belirten Gençlik ve spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk “Gençlerimizin bağımlılıklardan ve zararlı alışkanlıklardan korunması konusunda etkin mücadelemiz kararlılıkla sürecektir. Gençlerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Bunun için elimizden geleni yapacağız” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete