SPOR

GENÇLİK, FOLKLOR EKİBİ KONYA’YA HAZIR

GENÇLİK, FOLKLOR EKİBİ KONYA’YA HAZIR

GENÇLİK, FOLKLOR EKİBİ KONYA’YA HAZIR
14-11-2014 19:05
Google News

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Gençlik Merkezine bağlı Halk Oyunları ekibi, Hatay’daki bölge başarısının ardından finaller için Konya’ya harıl harıl hazırlanıyor.

5-7 Aralık tarihlerinde Konya ilinde yapılacak olan Türkiye Finali yarışmasına Eğitmen Selman Yaman nezaretinde hazırlanan Gençlik Merkezi Halk Oyunları ekibi gözünü Türkiye şampiyonluğuna dikti.

“BU BİR BAŞLANGIÇTI’

Gençlik Merkezinin yeni Müdüresi Güner Arı’nın gelmesiyle daha çok aktifleşen Gençlik Merkezi, birçok alanda büyük adımlar atmaya hazırlanıyor. Müdire Güner Arı; “Sportif, kültürel, sanatsal, gençlik, turizm ve bir çok alanda aktif uzun vadeli çalışmalara imza atacağız. Bunun için her alanda, iyi bir alt yapıyla işe girdik. Halk Oyunları ekibimiz bunlardan sadece bir tanesidir.”diye konuştu.”

“TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLACAĞIZ”

Yarışmayla ilgili açıklamada bulunan Gençlik Merkezi Halk Oyunları Eğitmeni Selman Yaman; “Öncelikle Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür vekilimiz Halil Çöl, Gençlik Merkezi Müdiresi Güner Arı, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Atmalar ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bölge yarışmasındaki başarımızı Türkiye şampiyonluğu ile taçlandırmak istiyoruz. Geceli gündüzlü, performans, sahne, müzik, jest mimik, oyun gücü ve bir çok dalda eksiklerimizi kapatmaya çalışıyoruz. Ekibimiz şu anda Türkiye şampiyonu olacak kıvama gelmiş. Batman’ın tanıtımı için elimizden geleni yapacağız.” Diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete