GÜNDEM

GENÇLİK MERKEZİ, KAMUOYUNA BRİFİNG VERDİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev Burak Eren, Beşevler Mahallesi’nde bulunan Batman Gençlik Merkezi’nde basın mensupları ile bir araya gelerek, kurumun çalışmalarına ilişkin bilgi verildi.

GENÇLİK MERKEZİ, KAMUOYUNA BRİFİNG VERDİ
21-10-2016 21:02
Google News

Kentin kenar semtlerindeki çocuk ve gençleri kötü ortam ve alışkanlıklardan uzak tutmak için Batman Gençlik Merkezi’nde yürütülen çalışmaları anlatan Eren “Batman Gençlik Merkezine, genç arkadaşlarımızı çekme konusunda tereddüt yaşarken, büyük bir ilgiyle karşılaştık. Madde bağımlılığı ya da kötü alışkanlıklar edinmiş birçok arkadaşımızı buraya kazandırdık. Burada birçok öğrencimiz, üniversiteye yerleşti” dedi.

GEZİ VE KAMPLAR DÜZENLENDİ

Kurum bünyesindeki 360 genç vatandaşı Çanakkale, İstanbul, Konya, Bursa ve Nevşehir’e, Bin 520 genç vatandaşı Şanlıurfa, Mardin, Elazığ ve Van’daki kültür gezilerine, 135 genç vatandaşı ise çeşitli kamplara dahil ettiklerini belirten Eren “Ayrıca bilgisayar, kuaför, el sanatları, resim, Kuran-ı Kerim, İngilizce, ebru ve gitar kurslarında toplam 383 öğrenciye eğitim verildi. Önemli gün ve haftalarda anma etkinlikler düzenleyerek gençlerimizin bu etkinliklere katılımı sağlandı” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete