SPOR

Gençlik ve Spor Bakanı Edirne'de Mahalle Ligi Projesi Tanıtımında

Bakan Bak, Edirne Valiliği tarafından yürütülen Mahalle Ligi Projesi'nin tanıtımına katıldı ve sporun önemine vurgu yaptı.

Gençlik ve Spor Bakanı Edirne'de Mahalle Ligi Projesi Tanıtımında
03-03-2024 16:10
Google News

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye'nin dört bir yanında spora yapılan yatırımlara dikkat çekmek amacıyla Edirne Valiliği tarafından düzenlenen Mahalle Ligi Projesi'nin tanıtımına katıldı. Şükrüpaşa Atletizm Sahası'nda gerçekleşen etkinlikte öğrencilerle voleybol ve masa tenisi oynayan Bakan Bak, bisiklete binip bilek güreşi yaptı.

Bakan Bak, burada yaptığı konuşmada, Mahalle Ligi Projesi'nin Türkiye genelinde güzel bir örnek olduğunu belirterek, sporun gençler için önemine vurgu yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkenin spor tesisleri açısından büyük bir gelişim gösterdiğini dile getiren Bak, Edirne'nin mahallelerine yapılacak spor tesisleri hakkında da bilgi verdi.

Mahalle Ligi Projesi'nde emeği geçenlere teşekkür eden Bakan Bak, yaklaşık 6 bin 500 çocuğun spordan faydalandığını ve bu sayının artmasını hedeflediklerini belirtti. Ailelerden çocuklarını spor tesislerine yönlendirmelerini isteyen Bak, sporun bağımlılıkla mücadelede önemli bir rol oynadığını vurguladı. Bakan Bak, gençlik ve spor alanında Türkiye'nin kararlı ilerleyişi konusunda da önemli açıklamalarda bulundu.

Sporun gençlerin hayatında önemli bir yere sahip olduğunu belirten Bak, antrenörler, öğretmenler ve kulüp yöneticilerine teşekkür ederek, sporun herkes için olduğunu ve desteklerin devam etmesi gerektiğini ifade etti.

Belgin İba başkanlığındaki belediye başkan adayına da destek çağrısı yapan Bakan Bak, kadın elinin Edirne'ye dokunmasını ve çocuklara verdiği değeri takdir etti.

Etkinlikteki atmosferin neşeli ve motive edici olduğunu belirten Bakan Bak, sporun gençleri bir araya getirerek pozitif bir enerji sağladığını da vurguladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete