SPOR

Gençlik ve Spor Bakanı Kırklareli'nde Spor Tesislerinin Açılışında Konuştu

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'nde yapılan spor salonunun açılışında konuştu ve gençlere destek sözü verdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Kırklareli'nde Spor Tesislerinin Açılışında Konuştu
06-03-2024 19:40
Google News

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi Hürriyet Mahallesi'nde tamamlanan 2 bin seyirci kapasiteli spor salonunun açılışında konuştu. Bakan Kasapoğlu, salonun hizmete girmesinden dolayı heyecanlı ve gururlu olduklarını belirterek, amatör spor kulüplerine destek sözü verdi.

Bakan Kasapoğlu, çocukları ve gençleri Gençlik ve Spor Bakanlığı tesislerine davet ederek, açtıkları tesislerden yeni şampiyonlar çıkacağına inandığını ifade etti.

Lüleburgaz'da yapılacak olan amatör futbol sahası ve deneyap teknoloji atölyesi projesi hakkında da bilgi veren Bakan Kasapoğlu, Türkiye'nin gençler için spor alanlarını yaygınlaştırmaya devam edeceğini vurguladı.

Bakan Kasapoğlu, Türkiye'nin Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde spor alanında büyük gelişmeler kaydettiğini belirterek, Avrupa standartlarında 40'a yakın stadyum inşa ettiklerini ve yatırımların hızla devam ettiğini söyledi. Ayrıca, Türkiye'nin uluslararası alanda da sportif başarılar elde etmeye devam ederek 2024 Paris Olimpiyatları'na hazırlandığını ifade etti.

Programda Kırklareli Valisi Birol Ekici, AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, AK Parti İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş, AK Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Murat Mahir Altan da birer konuşma yaptı. Bakan Kasapoğlu ve beraberindekiler, spor salonunun açılış kurdelesini keserek sporcularla bir araya geldi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete