SPOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı 660 Yeni Kamp Lideri Arıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı, gönüllü liderliği havuzunu yenilemek için 660 yeni kamp lideri arıyor. Başvurular 15 Nisan'a kadar devam edecek

Gençlik ve Spor Bakanlığı 660 Yeni Kamp Lideri Arıyor
05-04-2024 11:39
Google News

Gençlik ve Spor Bakanlığı, gönüllü liderliği havuzunu yenileme ve genişletmeyi amaçlayan bir program başlattı.

Bakanlık, rol model, gençleri yönlendiren, grup dinamiklerini yönetebilen, yeteneklerini ve uzmanlıklarını paylaşan kişiler arasından 660 yeni kamp lideri seçecek. Başvuruların "ghgm. gsb. gov.tr" adresi üzerinden 15 Nisan'a kadar yapılabileceği belirtildi. Yeni liderlere üç dönem halinde toplam 6 gün sürecek eğitimler verilecek. Bu eğitimlerde takım çalışması, iletişim becerileri gibi alanlarda kendilerini geliştirme fırsatı bulacaklar.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, gençlik kamplarında başlattıkları dönüşüm ile ilgili olarak, "Hedefimiz gençlerimizin ihtiyaçlarına uygun yenilikçi gençlik kampı programları sunmaktır" dedi.

Bakan Bak, gençlik kamplarının gençler için önemine vurgu yaparak, "Gençlik kampları gençlerimizin sosyal, kültürel ve sportif anlamda gelişimine katkı sağlıyor. Bu kamplar, gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmalarında da önemli bir rol oynuyor" şeklinde konuştu.

Türkiye'nin farklı illerinde ücretsiz düzenlenen kamplarda gençlerin bir araya geldiği ve kültür alışverişi yaptığı belirtilirken, Bakanlık tarafından ulaşım, konaklama ve yemek ihtiyaçlarının karşılandığı ifade edildi. Bakan Bak, gönüllü liderlerin gençlerin gelişimine katkı sağlamak amacıyla çalıştıklarını sözlerine ekledi. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30 Nisan 2024 e-gazete