SPOR

GENÇLİK, YETENEK AVINA ÇIKTI

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Batman Gençlik Merkezinde açılan Sanat Akademisinde eğitim gören gençler yeteneklerini keşfediyor.

GENÇLİK, YETENEK AVINA ÇIKTI
26-11-2020 18:19
Google News


EĞİTİMLER 6 AY SÜRÜYOR
Batman Gençlik Merkezi'nde açılan atölyelerde gençlere kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla farklı alanlarda eğitimler veriliyor. Gençler hafta sonları farklı alanlarda açılan atölyelerde uzman eğitmenler eşliğinde sportif, sosyal ve kültürel faaliyetlerle kendilerini geliştiriyor. Gençlere hizmet veren atölyelerin en dikkat çekeni ise Sinema Akademisi oldu.
Akademide öğrencilere fotoğrafçılık, sinema, yönetmenlik, kurgu, montaj gibi eğitimler veriliyor. Toplam 6 ay süren kursta öğrencilerin teorik bilgilerin yanı sıra pratik eğitimlerle de öğrendiklerini pekiştirmesi sağlanıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü Şafi Özperk “Batman’daki şairlerimizden, yazarlarımızdan, üniversitenin sinema bölümündeki akademisyenlerden destek alarak bu arkadaşlarımıza senaryo yazma, görüntü yönetmenliği, film yönetmenliği ve kurgu alanında eğitimler veriyoruz. Arkadaşlarımız teorik bilgileri, zamanla pratiğe yansıtacaktır. Temennimiz, güzel eserlerin ortaya çıkmasıdır” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete