GÜNDEM

GENEL SEKRETER ALTINDAĞ “DİKA, İNSAN ODAKLI BİR AJANS”

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Genel Sekteri Yılmaz Altındağ, Batman Sonsöz Gazetesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

GENEL SEKRETER ALTINDAĞ “DİKA, İNSAN ODAKLI BİR AJANS”
07-06-2016 20:50
Google News

Gazete Sahibi Ercan Atay tarafından karşılanan Genel Sekreter Altındağ, DİKA’nın çalışmaları ve Batman’da hayata geçirilen projelerle ilgili bilgi verdi. İnsan odaklı projelere büyük önem verdiklerini belirten Genel Sekreter Altındağ “Yatırımları destekleyen bir ajansız. İnsan odaklı ve eğitim öncelikli yatırımları önemsiyoruz. Batman Organize Sanayi Bölgesi’nde yaşanan sorunları görüşüyoruz. Buradaki sanayicilerle bir araya gelip yol haritası çıkaracağız, ancak yatırımcıların bize doğru projelerle gelmesi çok önemli” dedi. 

“EMİTT’E İLİŞKİN CİDDİ ÇALIŞMAMIZ OLACAK”

Her yıl şehirlerin tanıtımı için İstanbul'da gerçekleştirilen Emitt Fuarlarına ilişkin ciddi çalışmalarının olacağını söyleyen Altındağ “Bu tür fuarlara ciddi paralar harcanıyor ama gerekli verim alınamıyor. Bunun üzerine yoğunlaştık. Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illeri, birbirinden farklı kültürlere sahip iller değil. Bu illeri bir alanda, kendilerine özgü stantlarda bir araya getireceğiz” dedi.

PERSONEL SAYISI 4’E YÜKSELDİ

DİKA Ajansının Batman bürosunda personel sayısını 2’den 4’e yükselttiklerinin müjdesini veren Genel Sekreter Altındağ, çalışmaların daha hızlı ve etkin yürütüleceğini kaydetti. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete