GÜNDEM

GENEL SEKRETER’DEN YANIT;

“Mesire Alanı için çalışmalarımız sürüyor”

GENEL SEKRETER’DEN YANIT;
13-05-2018 23:55
Google News

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdülkadir Özer, gazetemizde Kıradağı’ndaki mesire alanı ile ilgili çıkan köşe yazısına ilişkin açıklama yaptı “Çalışmalarımız henüz bitmedi, sürüyor” dedi.

İŞÇİ SAYISI ARTTIRILABİLİR

Gazetemiz Yazarlarından Hatice Türkan,  tarihinde kaleme aldığı “Özel İdare’nin Mesire Alanı” başlıklı makalesinde, Kıra Dağı’nda yapımı süren mesire alanında yabani otların temizlenmesi, tuvaletlerde temizlik personellerinin görevlendirilmesi, kamelyaların ortasına masa yapılması ve sayısının arttırılması konusunda taleplerini sıraladı.

TEMİZLİK BİLİNCİ HENÜZ YERLEŞMİŞ DEĞİL

Eleştirilere cevap veren Özer “Mesire alanında çalışmalarımız henüz devam ediyor. Şu anda mevcut durum, projenin yüzde 25’i. 500 dönüm alanı mesire alanına ayırdık. Tohum attık. GAP’a proje sunduk. Kuruyan otlar ise şu anda işçilerimiz tarafından biçiliyor. Tuvaletlerimiz için görevli personelimiz var ama temizlik bilinci ne yazık ki Batman’da henüz gelişmemiş, çok kötü kullanılıyor. Önümüzdeki süreçte personel sayımızı arttırabiliriz. Kamelya sayısını da arttırmayı düşünüyoruz. Bu alan, 5-10 yıl içinde eminim parmakla gösterilecektir. Sunü gölet ve şelaleler yapacağız” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?