GÜNDEM

GENİŞ KATILIMLI ÇALIŞTAY…

Valilik, Batman Belediyesi, Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA), Kültür ve Turizm Müdürlüğü, TÜRSAB ve All Anatolia işbirliğiyle Batman’da 1.Uluslararası All Anatolia Turizm Yatırım ve Pazarlama Zirvesi Çalıştayı düzenledi.

GENİŞ KATILIMLI ÇALIŞTAY…
19-04-2018 20:46
Google News

“ZİYARETLER, ÖNYARGILARI DEĞİŞTİRİR”

Kültür Merkezi’nde düzenlenen çalıştaya Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş,  Hasankeyf Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, UNWTO Üyesi Günter İhlau, kurum yöneticileri, turizmciler ve sektör temsilcileri katıldı. Vali Deniz, “Toplumlar arasında daha fazla iletişim ve sirkülasyonun olması birçok önyargıyı değiştirecektir. Ne kadar fazla insan ülkemizin güzelliklerini ziyaret ederse, önyargılar da o kadar değişir” dedi.

PROGRAM, OTURUMLAR HALİNDE DEVAM ETTİ

Programda, ‘Küresel Turizm Pazarında Anadolu’ya Bakış; Tespit, Öneriler ve Yeni Stratejiler’, ‘Küresel Şehir Turizminde Gelişmeler ve Yeni Trendler’ ‘Doğu Anadolu Turizmine Bakış’, ‘Global Pazarlarda Yeni Pazarlama Teknikleri ve Taktikleri’, ‘Yerel Medyanın Anadolu Turizmine Olan Katkıları’ ve ‘Arap Ülkelerinden Anadolu Turizmine Olan İlgi’ konularında oturumlar yapıldı.  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete