SİYASET

“GERÇEK SUÇLULAR ORTAYA ÇIKARILSIN”

Aralarında tanınmış isimlerin de bulunduğu bir grup tarafından, kız çocuklarının istismara uğratılarak fuhuşa sürüklendiğine dönük haberimizden sonra istismar protestoları sürüyor.

“GERÇEK SUÇLULAR ORTAYA ÇIKARILSIN”
23-05-2017 22:42
Google News

55 dernek ve sendikayı bünyesinde bulunduran Batman Demokrasi Platformu, istismar olayı ile ilgili basın toplantısı düzenledi.

“DAVANIN TAKİPÇİSİYİZ”

Genel İş Sendikası’nda düzenlenen açıklamaya HDP İl Eş Başkanı Fatma Kapalıgöz, HDP PM Üyesi Nurten Üzümcü, Meclis Üyesi Songül Korkmaz ve STK Temsilcileri katıldı. Eğitim-Sen Kadın Sekreteri Fehime Baskın “Batman’da basın aracılığı ile kamuoyuna duyurulan çocuklara yönelik cinsel istismar olayının, organize bir şekilde yürütüldüğü aşikârdır. Oluşan tepkiler sonucu savcılığın yaptığı açıklama. Faillerin ortaya çıkarılması konusunda kamuoyunu tatmin etmemektedir. Mağdur çocuklar tarafından yapılan açıklamalara rağmen göstermelik 4 kişi tutuklamış, kapsamlı bir araştırma yapılmamıştır. Ellerini küçük çocuklarımıza uzatan bu suç şebekeleri deşifre edilmelidir. Failler teşhir edilip, gerçek suçlular açığa çıkarılmalıdır. Bu davanın sonuna kadar takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete