GÜNDEM

“GEREKSİZ ŞİKAYETTEN ŞİKAYETÇİYİZ”

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Mahalle Buluşmaları Programı kapsamında Şafak Mahallesi Sakinleriyle buluştu.

“GEREKSİZ ŞİKAYETTEN ŞİKAYETÇİYİZ”
30-12-2021 06:00
30-12-2021 06:13
BATMAN
Google News

21. MAHALLE BULUŞMASI

Mahallelerin sorunlarını yerinde tespit etmek, mahalle sakinlerinin görüş ve taleplerini yerinde dinlemek için Batman Belediyesi Muhtarlık Biriminin düzenlediği Mahalle Buluşmalarının 21.'si, Şafak  Mahallesinde gerçekleşti. Millet Bahçesinde yapılan programa, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Osman Bilgili ve Muzaffer Özkan, belediye birim müdürleri, kurum müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.

“FAZLA ŞİKAYETLERDEN ŞİKAYETÇİYİZ”

Vali Şahin, "Biz fazla şikayetlerden şikayetçiyiz. Hem alt yapı isteniyor hem de toz toprak olmasın deniliyor. Öyle olmaz ya alt yapı yapılacak ve yapıldığında da şikayet edilmemesi gerekir. Vatandaşlarımızın sabırlı olması gerekiyor. Çünkü buranın 30 yıllık meselesi olan altyapı problemini 6 ayda bitirdik. Eğer bize  sabrederseniz bizde size hizmet ederiz. Biraz sabra ihtiyacımız var. Şafak Mahallesine Millet Bahçesi yapıldıktan sonra buranın çehresi  değişti. Modern bloklar  inşa edildi. İnşallah bu mahalleyi en mutena mahallesi haline getireceğiz” dedi.

“YAŞANABİLİR BİR ŞEHRE DÖNÜŞTÜRMENİN GAYRETİ İÇERİSİNDEYİZ”

Biz kentte şuan aydınlatma çalışmalarını da yapıyoruz. Kentimizi şehir mobilyaları ile güzelleştiriyoruz. Biz bunu yaparsak şehir daha güzel bir hale geliyor. Bu konuda da eleştiri alıyoruz. Oysa biz kenti daha güzel yaşanabilir bir şehre dönüştürmenin gayreti içerisindeyiz" dedi.

11 BİN TON ASFALT DÖKÜLDÜ

Fen İşleri Müdürü Atif Çelebi  ise Şafak Mahallesine 11 bin ton asfalt döktüklerini, bunun maliyetinin 4 buçuk milyon lira tuttuğunu belirterek, alt yapı çalışmaları ile birlikte bu maliyetin 11 milyon liraya ulaştığını dile getirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
6 Mayıs 2024 e-gazete