SPOR

GERGİN BASIN TOPLANTISI

Batman Petrolspor Teknik Direktörü Zafer Hizarcı, basın toplantısı düzenledi. TPAO Tesisleri Kulüp Bahçesinde düzenlenen toplantı, gergin geçti.

GERGİN BASIN TOPLANTISI
06-10-2021 16:21
06-10-2021 16:22
BATMAN
Google News

Petrolspor’un, kendi evinde Hopa Spor’u 1–0 mağlup etmesinin ardından basınla bir araya gelen Teknik Direktörü Zafer Hizarcı, sorular karşısındaki gerginliğiyle dikkat çekti.

ÖNÜMÜZDE 29 MAÇIN OLDUĞU UZUN BİR MARATON VAR

Sezon başında geldiği Batman’da ilk defa basın toplantısı düzenleyen Hizarcı “Şu anda pas yani geçiş oyunu oynamaya çalışıyoruz. .Bu yönde de iyi gidiyoruz. Oyunu oturtmaya çalışıyoruz. Önümüzde 29 maç var. Uzun bir maraton. Elimizde önemli oyuncular var. Gerçekten bu oyuncularımız da ellerinden geleni yapıyorlar. Genel anlamda zamana ihtiyaç var. Bazı alışkanlıkları değiştirmek zordur. Biz de bu geçiş ve pas oyununu zaman içinde oturtmak ve oyunu çirkinleştirmeden, güzel bir oyun sergileyerek oyunumuzu yansıtmak istiyoruz. Takımın seviyesi şu anda iyi durumda. Uzun maraton, bazı değişimleri de belirleyecek. Topun oyunda kalma süresi, geçiş oyunu ve birçok taktik, analizler, oyun varyasyonları, bu zaman dilimi içerisinde belli bir kıvama gelecektir. He lig için, kayıp olmadığı sürece 1 puan bile çok önemlidir. Fenerbahçe bile 1 puanla şampiyonluğu rakip verdi 1 puanın bile önemli olduğu bir süreç içindeyiz” dedi.

YORUM VE SORULAR KARŞISINDA GERGİNLEŞTİ

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hizarcı “Ruhsuz bir takım söyleminizi kabul etmiyorum. Benim oyuncum 65 dakika sahada mücadele etti. . İyi giden şeylere ruhsuzluk katmaya gerek yok. Bu kelimeleri kullanmanız hoş değil” dedi.

SABOTE KELİMESİ YANLIŞ!

Bir futbolcunun oyun içinde kendi takım arkadaşının oyun alanına girerek oyunu sabote ettiği yorumuna da sert şekilde yanıt veren Hizarcı “Sabote ne demek? Bu kabul etmem mümkün değil. Benim oyuncum 65 dakika sahada mücadele etti” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete