GÜNDEM

GEVREK, ÖĞRENCİLERİN GÖZDESİ

Batman Üniversitesi Merkez Kampusü girişinde bulunan Gevrek Yemek Sarayı, “askıda” kampanyası ile üniversite öğrencilerinin gözdesi oldu.

GEVREK, ÖĞRENCİLERİN GÖZDESİ
14-10-2015 20:28
Google News

Birbirinden lezzetli yemekleriyle konuklarının damaklarını tatlandıran Gevrek Yemek Sarayı, sosyal sorumluluk projeleriyle de halkın takdirini kazanıyor. İşadamları ve maddi durumu iyi vatandaşların desteği ile “askıda” kampanyasını başlatan Yemek Sarayı İşletmecisi Mekan Görük, imkanı olmayan üniversite öğrencilerinin bu proje sayesinde rahatlıkla yemek yiyebildiğini aktardı. Görük, açıklamasında “Gevrek’te işadamları ve hayırseverlerin desteğiyle askıda kampanyasını başlattık. Hayırseverler tarafından ödenen yemek parasıyla, imkânı olmayan öğrenciler yemek yeme fırsatı buluyor” dedi.

ALO PAKET SERVİSİMİZ VAR

Gevrek Yemek Sarayı’nda alo paket servisinin de bulunduğuna dikkat çeken Görük “Hizmette sınır tanımıyoruz. Müşteri memnuniyetini üst noktada tutmanın çabası içindeyiz.  Fiyatlarımız, şaşırtıyor çünkü hepsi birbirinden ucuz yemek çeşitlerimiz mevcuttur. Alo paket servisimize 0488 214 13 13 no’lu hattan ulaşabilirler” ifadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete