GÜNDEM

GGF’NİN ÖDÜL LİSTESİ AÇIKLANDI

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (GGF)’nin bu yıl ilkini düzenlediği 1. Gazetecilik Özendirme Yarışması’nın sonuçları açıklandı.

GGF’NİN ÖDÜL LİSTESİ AÇIKLANDI
20-12-2019 20:57
Google News

 

Gazetecilik mesleğini sevdirmek ve zor şartlar altında mesleğini yapan gazetecilere moral ve motivasyon sağlamak amacıyla Mehmet Çelik Başkanlığı’ndaki GGF tarafından bu yıl ilki düzenlenen 1. Gazetecilik Ödül Yarışmasının sonuçları açıklandı. Güneydoğu’nun 9 ilini kapsayan GGF’nin Özendirme Yarışması’na yurdun farklı illerinden gazeteciler, eserleri ile katılım sağladı. 6 kategoride düzenlenen yarışmaya gönderilen eserler, jüri tarafından değerlendirilerek, puanlama sistemine tabi tutuldu. Puanlama sisteminde ödül almaya hak kazanan gazetecilerin listesi açıklandı. Yarışma kapsamında, yıllarını mesleğe adamış meslek duayenlerine de onur ödülleri verilecek. Ödül töreni, 10 Gazeteciler Günü’nde Şanlıurfa’da yapılacak, eser sahiplerine plaket ve ödüller dağıtılacak.

BATMAN’A İKİ ÖDÜL

Yarışmaya, Mardin Valisi Mustafa Yaman’ın Eşi Gülseren Yaman ile gerçekleştirdiği ve Mardinlilerin Gül Annesi başlığı ile Sonsöz’e taşıdığı röportaj ile katılan Gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Hatice Türkan, röportaj dalında 1.’lik ödülüne layık görüldü. Yarışma kapsamında, Batman’da mesleğe yıllarını vermiş olan Halit Beytüt de onur ödülü alacak.

ÖDÜL ALAN GAZETECİLER

Hatice Türkan: Batman Sonsöz Gazetesi-Röportaj

İsmail Çelik: Siirt Sonsöz Gazetesi-Fotoğraf

M. Sait Çakar: Mardin İletişim Gazetesi- Köşe Yazısı

Şinasi İnan: Şanlıurfa İhlâs Haber Ajansı (İHA)- Haber

Abidin Yel: Şırnak Cizrem Gazetesi- İnternet Haber

Nurullah Ergün: Diyarbakır Yenigün Gazetesi- Sayfa Tasarımı

Başak Akay: Gaziantep Mega TV- TV Haber ve Görüntü

Mustafa Teke: Gaziantep Olay Gazetesi ve Olay TV-Spor Haberi

Onur Ödülleri:

Adnan Avuka- Mardin

Halit Beytüt- Batman

Ahmet Kaya-Adıyaman

Mehmet Göviç-Şanlıurfa

Ahmet Yılmaz Çağlar-Kilis

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete