GÜNDEM

GGF’NİN YENİ BAŞKANI MEHMET ÇELİK

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu (GGF), 2. Olağan Genel Kurulunu Şanlıurfa’da gerçekleştirdi.

GGF’NİN YENİ BAŞKANI MEHMET ÇELİK
22-01-2017 21:15
Google News

Merkezi Şanlıurfa’da bulunan, Kilis, Gaziantep, Şanlı Urfa, Adıyaman, Mardin, Siirt, Batman ve Şırnak İllerini kapsayan GGF’nin 2. Olağan Genel Kurulunda, federasyonun 4 yıllık yönetimi seçildi.

PROTOKOL ÜYELERİ KONUŞMA YAPTI

Genel Kurul Toplantısına katılan Haliliye Belediye Başkanı ve İbrahimiye Belediye Başkan Vekili ile Şanlı Urfa Müftüsü, gazetecilik mesleğinin önemine ilişkin konuşma yaptı.

DİVAN BAŞKANLARI SEÇİLDİ

Kongre nedeniyle oluşturulan Divana, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sefa Özdemir, Kâtipliklere Hatice Türkan ve Veysel Polat getirildi.

DİVANA İKİ LİSTE SUNULDU

GGF Eski Başkanı Mehmet Talat Akay’ın konuşmasından sonra GGF Başkanlığına aday olan Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik, Divana listesini sundu. Mehmet Çelik’in adaylığını açıklamasından sonra Mehmet Talat Akay adaylıktan çekildiğini açıkladı. Yapılan oylamada Çelik’in Divana sunduğu liste, oy birliğiyle kabul edildi.

BATMANLI GAZETECİLER DE YÖNETİM LİSTESİNDE

Yapılan kongre ile Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik, GGF Başkanlığına seçildi. Federasyonu Yönetimi Asıl Üyeliklerine ise Batman Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Ercan Atay ve Dernek Üyesi Hatice Türkan’ın yanı sıra, Siirtli Gazeteci Atilla Durak, Gaziantepli Gazeteci Arif Kurt, Adıyamanlı Gazeteci Zeki Dışkaya, Gaziantepli Gazeteci Murat Atay seçildi. Üst Kurul Delegeliklerine ise Batmanlı Gazeteciler Mansur Obut, Hatice Türkan ve Ercan Atay seçilirken, önümüzdeki hafta Yönetim Kurulu tarafından Mardin’de ilk toplantının düzenlenerek, görev bölümü yapılacağı açıklandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete