GÜNDEM

GİRİŞİMCİLERE ALABALIK YETİŞTİRİCİLİĞİ ANLATILDI

Teknikerler Birliği Batman İl Başkanlığı ve Veteriner Sağlık Komisyonu Başkanlığı ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından kurumun konferans salonunda "Alabalık Yetiştiriciliği ve Pazarlama Teknikleri" konulu seminer düzenlendiq

GİRİŞİMCİLERE ALABALIK YETİŞTİRİCİLİĞİ ANLATILDI
28-04-2016 21:49
Google News

Seminere Su Ürünleri Yetiştiricileri Birliği Başkanı Aydın Akkurt, Su Ürünleri Birliği Üyeleri, Teknikerler Birliği Üyeleri, Güneydoğu Kadın Hakları Derneği Başkanı Zeynep Doğantay Akın ve çok sayıda girişimci katıldı. Programa konuşmacı olarak katılan Teknikerler Birliği Batman İl Başkanı Nimetullah Durmaz ve Tarım İl Müdürlüğünden Su Ürünleri Mühendisi Veysi İpek, alabalık yetiştiriciliği konusunda bilgilendirici sunum yaptı.

Seminer, katılımcılara sertifika verilmesinin ardından sona ererken, Teknikerler Birliği Batman İl Başkanı Nimetullah Durmaz “Bu tür etkinliklerle vatandaşlarımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz. Bu tür etkinliklerin önemli olduğuna inanıyoruz. Alabalık yetiştiriciliği konusunda düzenlediğimiz sunumun da verimli geçtiğine inanıyorum. Katılımcılara teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete