GÜNDEM

GİRİŞİMCİLİK ZİRVESİ, DÜZENLENDİ…

GİRİŞİMCİLİK ZİRVESİ, DÜZENLENDİ…

GİRİŞİMCİLİK ZİRVESİ, DÜZENLENDİ…
26-12-2014 16:03
Google News

Çalışma ve İş Kurumu (İş Kur) İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “2014 Yılı Batman 3. Kariyer ve Girişimcilik Zirvesi” Batman Üniversitesi konferans salonunda gerçekleşti.

İki oturum şeklinde geçen zirvenin sabah oturumunda İş Kur İl Müdürü Besim Eviz sunum yaptı. Kariyer ve Girişimcilik Zirvesinde “iş mi beni bulmalı, yoksa ben mi iş bulmalıyım” konulu sunumu gerçekleştiren İş Kur İl Müdürü Besim Eviz, salonda bulunan katılımcılara iş aramanın püf noktaları hakkında detaylı bilgi verdi.

290 KİŞİYİ İŞ SAHİBİ YAPTIK

Zirvenin ikinci oturumunda düzenlenen panelde KOSGEB İl Müdürü Evren Arıkan, KOSGEB destekleri hakkında detaylı bilgi vererek 2012 yılından bu yana 290 kişiye destek vererek iş kurmalarına yardımcı olduklarını ve bu girişimcilerin doksanının kadın girişimci olmasının ilimiz açısından daha da anlamlı olduğunu belirtti. Panelistler arasında yer alan Donsa Dondurmaları Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Başaran ise seyyar dondurma satıcılığından dondurma sektörünün 3. en büyük markası olurken karşılaştığı problemleri ve girişimcilerde olması gereken altın kuralları girişimci adaylarına anlattı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete