GÜNDEM

GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

Düşünce ve İnanç Platformu, İsrail’in Doğu Kudüs’te Mescidi Aksa’ya ve Filistin Halkına yönelik saldırılarında hayatını kaybedenler için Batman Yıldız Camisi’nde gıyabi cenaze namazı kılıp, basın açıklaması yaptı.

GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI
14-05-2021 15:56
Google News

Programa siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve cami cemaati katıldı.  Kılınan gıyabi cenaze namazından ve edilen dualardan sonra, basın açıklamasına geçildi. Platform Dönem Sözcüsü Şehmus Temiz "Şehitlerimiz var, çocuk şehitlerimiz, şehit olmak için çok küçük olan şehitlerimiz. Sevmeye doyamadığımız, bakmaya kıyamadığımız, koklarken titrediğimiz minik yavrularımız, koca koca bombalarla evleriyle birlikte havaya uçuruluyor.
Terör devleti İsrail, hiçbir ahlaki ve insani değere saygı göstermeden, dünyanın en ağır soykırımını işliyor! Çocuk, kadın, ihtiyar, cami okul hastane ne bulduysa bombalıyor!
Eyyyy Müslüman devletlerin kukla başkanları! Yemlendiğiniz akıl, size susmanızı, halkı susturmanızı, kınıyoruz diyerek olayı geçiştirmenizi emrediyor. Emrine amade olduğunuz bu akılla birlikte kahru perişan olmanız yakındır inşallah" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
31 Mart Yerel Seçimlerde hangi partiye oy vereceksiniz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Mart 2024 e-gazete