SPOR

GÖKHAN ASLAN BATMAN PETROLSPOR’DA

Yeni sezon hazırlıklarını TP tesislerinde sürdüren Petrolspor’da transferler çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

GÖKHAN ASLAN BATMAN PETROLSPOR’DA
25-07-2016 22:03
Google News

Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, Geçen sezon Ankara Demirspor’un file bekçisi Gökhan Aslan ile prensipte anlaşmaya varıldığını, tecrübeli futbolcunun bugün Batman’a gelip sözleşme imzalayacağını söylediler.

TRANSFERLER TİTİZLİKLE SÜRÜYOR

Yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanan temsilcimiz Petrolspor, bir yandan TP tesislerinde çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Transferde titiz davrandıklarını belirten Petrolspor yöneticileri, “Hata riskimizi asgariye indirmek için transferde çok titiz davranıyoruz. Nokta transferler yapıyoruz. Her mevkie bir tecrübeli oyuncu monte ediyoruz. 3 Ağustosta başlayacak olan 2.etap kampına kadar kadromuzu kurmak istiyoruz.” Dediler.

SICAK HAVAYA RAĞMEN

TP tesislerinde günde çift idman yaparak lige hazırlanan Petrolsporlu futbolcular sıcak havaya rağmen çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Hasan Vezir yönetiminde çalışan futbolcular uyum içinde olması yöneticileri bir hayli umutlandırıyor. Petrolspor 1 Ağostos’a kadar çalışmalarını Batman’da yapacak. 3 Ağustos’ta Afyonda 2. etap kampına başlayacak. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
16 Nisan 2024 e-gazete