SPOR

GOL DÜELLOSUNU PETROLSPOR KAZANDI : 3-2

GOL DÜELLOSUNU PETROLSPOR KAZANDI : 3-2

GOL DÜELLOSUNU PETROLSPOR KAZANDI : 3-2
18-12-2016 23:04
Google News

PETROLSPOR: Gökhan Aslan*, Ensar Çetinkaya***, Cihan İlkme**, Gökhan Ünver** Ramazan Kaya***, Müslüm Talşik*, Sezgin Bektaş**, Atilla Erel**, Burak Seres*** (Dk.90 Mehmet Eksik) Mustafa Aydoğdu** Osman Doğru* (Dk 67 Ertunga Çakıroğlu*)

TÜRK METAL KIRIKKALE: Erhan Kuşkapan*, Engin Akbaş*, Şervan Örenç*, Şükrü Topal*, Adem Ercan*, Veysi Durmaz* Ömer Sunar**, İbrahim Utku İnce*, Muhammet Ali Kızılkaya*, Uğur Kütük* Orçun Selduman**

GOLLER: Dk 27 Osman Doğru, Dk 75-86 Burak Seres (Petrolspor) Dk.14 Orçun Selduman, Dk 35 Ömer Sunar (Kırıkkalespor)

İlk yarının son maçında Kırıkkalespor ile sahasında karşılaşan Petrolspor 2 kez mağlup duruma düşmesine rağmen sahadan 3-2 galip gelmesini bildi.

Puan cetvelinin son sırasında bulunan Kırıkkalespor bu maçtan puan veya puanlarla ayrılmak için çok çaba sarf etti. İlk yarıda 14. dakikada Orçun’un ayağından bir gıol bulan Kırıkkalespor skorda üstünlüğü eline geçirdi. 27. dakikada Petrolspor’lu Osman skoru eşitleyen golü kaydetti. 1-1. 35. dakikada Kırıkkalesporlu Ömer takımını 2-1 öne geçiren golü kaydedince devre bu skorla neticelendi.

BASKILI OYUN SONUÇ GETİRDİ

Karşılaşmanın 2. yarısına baskılı başlayan Petrolspor oyunda üstünlüğü eline geçirmesine rağmen skorda değişikliği yapamıyordu. 75. ve 86 dakikalarda Burak Seres önce skorda eşitliği daha sonra galibiyeti getiren golü kaydetti. Karşılaşma Petrolspor’un 3-2 üstünlüğü ile neticelendi.  Petrolspor Kırıkkalespor karşısında aldığı galibiyet ile puanını 22’ye yükseltti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete