TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Gönül Dağı 130. bölüm fragmanında beklenen düğün gerçekleşti!

TRT1 ekranlarında heyecanla beklenen Gönül Dağı 130. bölüm fragmanında Taner ve Selma'nın düğünü gerçekleşiyor. Dilek'in mezarına giden Taner, duygularını açıkça ifade ediyor.

Gönül Dağı 130. bölüm fragmanında beklenen düğün gerçekleşti!
06-03-2024 22:39
Google News

TRT1 ekranlarında unutulmaz anlara sahne olan Gönül Dağı 130. bölüm 2.

fragmanında sabırsızlıkla beklenen düğün nihayet gerçekleşti. Yeni bölüm fragmanında Selma'yla bir ömür boyu beraberliğe evet diyen Taner, düğün sonrası soluğu Dilek'in mezarında alır. Selma'yı Dilek'in mezarına götüren Taner, ''Dilek sana birini getirdim. Biri çıktı karşıma, o kadar güzel dokundu ki hayatıma nefes almaya başladım'' sözleriyle duygularını açıkça ifade eder. Öte yandan tüm zorlukların ve engellerin üstesinden gelip Selma'yla muradına eren Taner'in, 'Eski Taner öldü. Karşında duran bu adam seninle beraber yeniden doğdu. '' çıkışı yeni bölüme damgasını vurdu.

4 sezondur TRT1 ekranında varlık gösteren, Berk Atan'ın 'Taner' ve Melis Sevinç'in ise 'Selma' karakteriyle kameralar karşısına geçtiği Köprü Film imzalı Gönül Dağı dizisi 130. bölümü ile 9 Mart tarihinde tutkunlarını ağırlayacak. Gürkan Uygun, Şehrazad'ın Kürşat'ı olacak! Kurtlar Vadisi, Teşkilat derken şimdi de.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete