TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Gönül Dağı 131. Bölüm Fragmanı: Taner ve Selma'nın Duygusal Anları!

Gönül Dağı dizisinin son bölüm fragmanında Taner ve Selma'nın duygusal anları izleyenleri etkiledi. Ayrıca Aziz Mahmud Hüdayi Aşkın Yolculuğu dizisi hakkında bilgiler ve diğer dizi haberleri...

Gönül Dağı 131. Bölüm Fragmanı: Taner ve Selma'nın Duygusal Anları!
15-03-2024 10:39
Google News

Her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyenler tarafından büyük bir hayranlıkla seyredilen Gönül Dağı 131. bölüm fragmanında yürekleri ısıtan sahneye yer verildi. Saadet dolu beraberliklerini evlilikle taçlandıran Taner ve Selma'nın düğün sonrası birbiri için kullandıkları cümleler seyircileri derinden etkiledi. Taner, 'Sen benim yarım kalan yanımsın, sen benim kalbimsin' derken Selma ise 'Sen benim en içli duam, en korunaklı kuytumsun. Sonsuza kadar bitmesin' diyerek duygularını içtenlikle dile getirir.

TRT1'in yeni dizisi Aziz Mahmud Hüdayi Aşkın Yolculuğu ortalığı kasıp kavurmaya geliyor! Yahya Samancı'nın yönetmenliğini, Ferhat Eşsiz'in ise yapımcılığını üstlendiği Gönül Dağı 131. bölümü 16 Mart Cumartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1'de yayına girecek. Now TV'nin Kızıl Goncalar'ı yayından kaldırılacak mı? Yapımcısı son noktayı böyle koydu!.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete