TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Gönül Dağı Dizisinin Yeni Sürprizi!

Gönül Dağı dizisinde eski karakterin yeni bir oyuncu ile geri dönmesi izleyicileri heyecanlandırdı. Detaylar haberimizde!

Gönül Dağı Dizisinin Yeni Sürprizi!
21-03-2024 17:10
Google News

Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi Gönül Dağı dizisi, seyircileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Bu sezonun sürprizleri arasında, eski karakter Keriman'ın yeni bir oyuncu tarafından canlandırılarak geri döneceği haberini duyuruyor.

Gönül Dağı dizisinde Berk Atan, Semih Ertürk, Hazal Çağlar, Melis Sevinç, Zümre Meğreli, Cihat Süvarioğlu gibi usta isimlerin yer aldığı kadro, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Bu sezonun en büyük sürprizlerinden biri ise Keriman karakterinin dönüşü olacak. Selma Öğretmen ve Taner'in düğünüyle başlayan yeni sezon, şimdi de Selami Fersoy karakteri ile izleyicileri heyecanlandıracak. Geçen sezon Japonya'ya giden Keriman karakteri, yeni bir oyuncu tarafından canlandırılarak geri dönüyor. Gönül Dağı dizisi, çocukluk aşkı Dilek'e yeniden kavuşmanın hayalini kuran Taner ve kuzenlerinin mücadelesini konu alıyor. Yönetmenliğini Yahya Samancı'nın üstlendiği dizi, izleyicilere duygusal ve heyecan dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete