TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Gönül Dağı'na Çiğdem Aygün'den Yeni Katılım!

Gönül Dağı dizisine eski oyunculardan biri daha katıldı. Çiğdem Aygün'ün Keriman karakteriyle geri dönüşü seyircileri heyecanlandırdı.

Gönül Dağı'na Çiğdem Aygün'den Yeni Katılım!
16-03-2024 12:39
Google News

Gönül Dağı dizisinden ayrılan bazı isimler belirli bir zaman sonra yeniden dönerek seyirciyi şaşırtıyor. Yine böyle bir durum yaşandı ve izleyenlerin keyifle takip ettiği diziye eski oyunculardan biri daha katıldı. Senaryosuyla olduğu kadar transferleriyle de adından söz ettiren Gönül Dağı'na bu kez Selami Fersoy'un eşi geliyor. Ünlü oyuncu Çiğdem Aygün'ün rol aldığı 'Keriman' karakterinin tekrardan ekipteki yerini alması izleyenlerin dikkatinden kaçmadı.

Gönül Dağı'nın Yeni Bölüm Fragmanında Ortaya Çıktı! Mustafa Çiftçi'nin gün yüzüne çıkmamış Bozkır öykülerinden uyarlanan Gönül Dağı dizisinin yeni bölüm fragmanında Keriman karakteri ortaya çıktı. Bilindiği üzere senaryo gereği bir süredir şehir dışında olan Keriman karakterinin yeniden dönmesi izleyenler tarafından coşkuyla karşılandı. Çiğdem Aygün'ün Rol Aldığı Diğer Projeler! Ustura Kemal, Roman Havası, Ateş Böceği, Kocaman Ailem, Tapınak, Gönül Dağı.

Gönül Dağı Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak? Ferhat Eşsiz'in yapımcılığını üstlendiği ve Yahya Samancı'nın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Gönül Dağı yeni bölümüyle 16 Mart Cumartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1 ekranlarında izleyici kitlesiyle buluşacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete