TÜRKİYE VE DÜNYADAN

“Gönül Sohbetleri” etkinliği düzenlendi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ali Emiri Kültür Sanat Sezonu kapsamında “Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Gönül Sohbetleri” programı düzenledi.

“Gönül Sohbetleri” etkinliği düzenlendi
16-01-2024 19:00
16-01-2024 14:38
Google News

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın hazırladığı kültür-sanat Ocak programı kapsamında Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu Diyarbakırlılarla buluştu.

Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen programa vatandaşlar ilgi gösterdi.

Dinleyicilerden Zeynep Yaşar, Hatipoğlu’nu yakından görmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Yaşar, şunları dile getirdi:

“Biz ondan çok memnunuz. Onu çok seviyoruz. Memleketlimizdir. Allah’ı ve dini çok güzel anlatıyor. Bu etkinlikler için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederiz. İyi ki böyle etkinlikler yapıyorlar.”

Etkinliğe ailesiyle birlikte gelen Muhammed Aygün, şunları aktardı:

“Diyarbakır Büyükşehir Belediyemizin düzenlediği bu etkinlikten çok memnunuz. Böyle etkinliklerin düzenlenmesi çok güzel. Diyarbakır’ımızın kültürünü, tarihi eserlerini çok güzel tanıtıyorlar. Nihat Hatipoğlu Hocama da çok teşekkür ederim, çok güzel vaazlar veriyor.”

Dinleyicilerden Halime Savancı, “Diyarbakır’da böyle bir organizasyon olduğu için çok mutluyuz. Organizasyonu düzenlediği için Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu. Programda Genel Sekreter Yardımcısı Veysel Kızılay ile Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mesut Tanrıkulu Nihat Hatipoğlu’na plaket ve çiçek takdimi yaptı.  Etkinlik, katılımcılarla birlikte yapılan dualar ile sona erdi. (Haber Merkezi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete