SPOR

GÖNÜLAÇAR’DAN DESTEK ÇAĞRISI!...

GÖNÜLAÇAR’DAN DESTEK ÇAĞRISI!...

GÖNÜLAÇAR’DAN DESTEK ÇAĞRISI!...
12-10-2014 20:31
Google News

Petrolspor teknik menajeri Mehmet Gönülaçar, “Bugün, Petrolspor’un her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe, her zamankinden daha çok desteğe ihtiyacı olduğu bir gündür” dedi.

İstanbulspor maçı sonrası Teknik direktör Erdal Alpaslan ile birlikte göreve getirilen Mehmet Gönülaçar, Batmanlılardan bu zor günde kulüplerine sahip çıkmasını isterdi.

Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Petrolspor teknik menajeri Mehmet Gönülaçar, “Takım sezona kötü başladı. Ama hep başarısız olacak diye bir şey yok. Sezonun devam ettiği bu ortamda gün, birlik ve beraberlik ve dayanışma günüdür. Şehrin bakanından, milletvekiline, siyasetçisine, valisinden, belediye başkanlarına, ticaret ve sanayi odasından, esnaf ve sanatkarlara, tüm birlik ve kuruluş başkanlıklarına, iş adamlarımızdan işçilerimize, büyük taraftarlarımıza, bakkal Ahmet'ten, manav Mehmet'e kadara Batman’da yaşayan ve Petrolspor sevgisi olan herkesin destek zamanıdır. Bugün, Petrolspor’un her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe, her zamankinden daha çok desteğe ihtiyacı olduğu, üst düzey yöneticisi, iş adamı, bürokratı, taraftarı sevenleriyle herkesin imkanları dahilin de maddi ve manevi destek vermesinin kaçınılmaz olduğu bir gündür. Petrolspor’a gönül vermiş olanlar tarafından bilmelidirler ki, futbolda, başarı için inanmak ve çalışmak, yönetimi, futbolcusu, teknik kadrosu ve taraftarıyla büyük ve bütün olmak gerekir. Petrolspor bu şehrin müşterek değeri, bu değere sahip çıkmak görev ve onuru da Batmanlı ve Petrolsporlu olarak hepimizindir.” Şeklinde konuştu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete