SPOR

GÖNÜLAÇAR TEKNİK MENEJER OLDU

GÖNÜLAÇAR TEKNİK MENEJER OLDU

GÖNÜLAÇAR TEKNİK MENEJER OLDU
07-10-2014 18:22
Google News

Teknik direktör değişikliği ile birlikte yönetimde değişikliğe giden Petrolspor’da Mehmet Gönülaçar teknik menajerliğe getirildi.

Petrolspor Kulübü Başkanı Aydın Gülmez, kötü gidişata dur demek için teknik heyette ve yönetimde radikal değişikliğe gittiklerini söyledi. Mehmet Gönülaçar, İlhan Erken’in yerine teknik menajerliğe getirilirken, As Başkanlık görevini yürüten Volkan Öztürk’ün yerine de İlhan Erken getirildi.

İLHAN ERKEN ASBAŞKAN OLDU

Sezon başında teknik menajerlik görevine getirilen İlhan Erken, as Başkanlık görevi ile Petrolspor’daki görevine devam edecek.

Teknik direktör değişikliği ile birlikte yönetimde de değişikliğe giden Petrolspor’da Mehmet Gönülaçar teknik menajerliğe getirilirken, As başkanlık görevini yürüten Volkan Öztürk’ün yerinede İlhan Erken as başkanlık görevi ile yönetimdeki görevine devam edecek.

YARDIMCILAR BELİRLENDİ

Teknik menajerlik görevine Mehmet Gönülaçar getirilirken, teknik direktörlüğe Mehmet Erdal Alpaslan, yardımcılıklarına Kerem Satılmış ve Tayfun Kalafat, kaleci antrenörlüğüne ise Adem Beşli getirildi. (Veysel Çetin)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete