GÜNDEM

“GÖNÜLDEN ŞARKILAR” TURİZM HAFTASINDA BÜYÜLEDİ

40. Turizm Haftası nedeniyle Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün Türk Sanat Müziği Korosu tarafından gerçekleştirilen Gönülden Şarkılar Konseri, geceye damgasını vurdu. Aralarında Batman, Yozgat, Mersin ve Diyarbakırlı 36 yerel sanatçının bulunduğu koro, söylediği şarkılarla ayakta alkışlandı.

“GÖNÜLDEN ŞARKILAR” TURİZM HAFTASINDA BÜYÜLEDİ
22-04-2016 21:45
Google News

GÖNÜLDEN SÖYLEDİLER, SALONU DOLDURDULAR

Gönülden Şarkılar Konserine Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, İl Afet Müdürü Feyzi Bakır, Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Atmalar ve vatandaşlar ilgi gösterdi. Kültür ve Turizm ile Milli Eğitim Müdürlüğü’nün destek verdiği Türk Sanat Müziği Korosunun Gönülden Şarkılar Konserinin Şefliğini ise Barbaros Kıroğlu yaptı.

KÜÇÜK ZEYNEP BÜYÜLEDİ

Koronun en küçük yerel sanatçısı ve aynı zamanda İMKBM Belde İlkokulu 2. Sınıf Öğrencisi 9 yaşındaki Zeynep Yorka,  söylediği şarkılarla davetlileri mest etti. Minik Zeynep’in Biyoloji Öğretmeni Babası ile kızına enstrüman çalarak eşlik etti. Baba-kızın şovu, geceye renk kattı.

DOKTOR ŞEN, BATMAN’DA MUTLU

Özel bir hastanede görevli Kulak Burun Boğaz Doktoru Mehmet Şen de koroda yer alan sanatçılardan biriydi. Yozgatlı Doktor Şen, Türk Sanat Müziği Korosunda Coşkun Sabah’ın dillendirdiği “Anılar” şarkısını söyleyerek dikkatleri topladı.

BANKACI MÜDÜR ŞAHİN KORODA

Batman Şekerbank Şube Müdürü Murat Şahin de Teoman Alpay’ın bestelediği “Sevmekten Kim Utanır” şarkısı ile geceye renk kattı. Bankacılığın stresli bir meslek olduğunu söyleyen Diyarbakırlı Şahin, müzik korosu sayesinde motive olduğunu belirtti.

“BU GECE ÇOK HEYECANLANDIM”

Şef Barbaros Kıroğlu ile 9 yaşındaki Zeynep Yorka’ya, Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı’yla birlikte çiçek veren Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy “25 yıllık meslek hayatımda heyecanlandığım geceden biriydi. Batman sanata ve kültürel aktivitelerde salon dolduran bir kent. Halkın böyle akşamlara da ihtiyacı var. Halkın turizm haftasında gösterdiği ilgiye, sanatçılarımıza ve Kültür ve Turizm Müdürlüğümüze teşekkür ederim” dedi.  (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete